top of page

WORSHIPPERS

WORSHIPPERS

Medverkande

Anna & Peter Fagerhov

Irene Andersson

marcus ceder

IMG_2376.jpg
irene.jpg
18157447_291248291317439_612772515092124

Vi har vid flera tillfällen upplevt tilltal om att himlen vill förlösa ett nytt sound. Vi tror att vi behöver ta lovsången till en ny nivå, högre, längre och djupare. 

Därför så vill vi gensvara på den Helige Andes maning och komma tillsammans med lovsångare för att söka och ta emot det nya soundet. 

Jag är övertygad om att vi står mitt framför den mest spännande tiden i världshistorien med den största utgjutelsen av Guds ande någonsin!

I varje väckelsetid har ett nytt sound och en ny ton från himlen fötts  för att bana väg för det Gud vill göra. I Psalm 96:1 står det att vi ska sjunga en ny sång till Herren. Ordet ny är i det här sammanhanget chadash som betyder att göra nytt, att reparera eller förnya.

 

Jag vet att

Gud vilI ge oss tonen för denna tid om vi söker honom för den! Jag tror att förlösandet av den nya sången är en nyckel för att få se Guds rike bryta fram i Sverige och för att bana väg för Guds härlighet i alla samhällsskikt.

Låt oss därför tillsammans söka Gud för den profetiska tonen som öppnar himmelen och dörrarna till människors hjärtan! Tiden är nu!

Info

Plats

Mobilize Sweden

Backvägen 1A, Harmånger

Logi 

Enkelrum          250:- / natt

Flerbäddsrum    150:- / natt

Mat

Lunch och middag kan köpas på närliggande restauranger i Harmånger (värdshus med dagens lunch, pizzeria, thairestaurang.)

Matbutik finns inom gångavstånd. Det finns även möjlighet att laga mat i vårt egna kök.

 Anmälan

 

Anmälan: info@mobilizesweden.com 

bottom of page