top of page
1.png

LÄRARE

PETER FAGERHOV

ANNA FAGERHOV

ELIN EKMAN

BENJAMIN HAYNES

MAGDALENA FAGERHOV

PATRIK HADDAD

En skola som ger lust att studera och förstå bibeln.

Du blir aktiverad i dina gåvor och Andens gåvor.

Du börjar leva det övernaturliga livet - Kingdom Life

Nya förbundet
 
Nya förbundet uppenbarar Gud Faderns hjärta och kärlek till oss människor. Förståelsen av det nya förbundet gör att vi börjar vandra på en högre väg, nämligen kärlekens väg. Vi hittar vilan i Jesu fullbordade verk. 
 

Identitet

Denna undervisning om den nya skapelsen och vem du är hjälper dig till en djup intim relation med Gud, Jesus och den Helige Ande som leder dig ut i ett livslångt äventyr att utbreda Guds rike överallt. 

Förstå bibeln

 Bibeln är den skrivna historien om hur Gud handlar med mänskligheten i sina olika förbund. Gud har alltid använt sig av olika förbund och Han knyter sitt handlande till de olika förbunden så Gud handlar inte lika genom hela bibeln. Gud är lika god men han handlar inte lika. Bibeln är ett redskap för oss och det är inte bara en instruktionsbok eller ett kärleksbrev utan det är en levande bok. Jesus är ordet och den Helige Ande använder bibeln för att tala till oss genom att ge oss förlåtelse och uppenbarelse.

 guds rike

Ofta har vi predikat evangeliet om frälsning men vi har stannat där. Och då har vi begränsat vår förkunnelse till människors frälsning. Jesus och apostlarna predikade evangeliet om Guds Rike där starten är frälsningen, för att sedan påverka och förvandla omvärlden genom att utbreda Guds rikes liv och kultur.

ekklesia 

Ekklesisa är det ord som Jesus använder när han säger att ”Jag ska bygga min församling” Matt 16:8. I varje stad fanns en ekklesia. Det var ett utkallat folk som var rådande och bestämmande över staden eller området.Gud har kallat oss att ta ansvar över det metro som Han har gett oss. Men vi ska också råda och regera i andevärlden och stå emot mörkrets krafter och förlösa Hans kärlek och kraft.

samhällsförvandlare

Gud vill inte bara att vi ska påverka olika områden utan vi ska vara med och förvandla hela samhället så att Guds rikes kultur och livsstil bryter fram. 

bön

Bön är ett enormt stort ämne. Men det handlar om din kommunikation med Gud, Jesus och den Helige Ande. Bön är bl.a. ett kraftigt verktyg där vi tar auktoritet över krafter och makter. Vi kan växa, fördjupa oss, få mer erfarenhet och få fler bönesvar på en helt ny nivå.

lovsång - tillbedjan

Lovsången får vi utgjuta vårt hjärta genom sång och musik. Lovsång öppnar upp och ger Gud utrymme med sin närvaro, där han kan verka med sin kärlek, glädje, frid och kraft.
 

ledarskap

Vi är alla ledare och Jesus är vår förebild och vårt exempel. Han är vägen och på den vägen ska vi leda människor till Gud.
 

Det övernaturliga livet

Detta kommer vi studera och aktivera; Andens Gåvor, tjänstegåvor, det profetiska livet & den andliga världen.
 

 

ÄMNEN

Info

Datum

Lördagar 10:00-17:30

14 sep

19 okt

16 nov

18 jan

15 feb

15 mars

Pris & Anmälan

200kr/tillfällle 

Anmälan: info@mobilizesweden.com 

Plats

Mobilize Sweden

Backvägen 1A, Harmånger

6 tillfällen med start 14/9

Logi 

Enkelrum          250:- / natt

Flerbäddsrum    150:- / natt

 

Boka boende

info@mobilizesweden.com

Mat

Lunch och middag kan köpas på närliggande restauranger i Harmånger (värdshus med dagens lunch, pizzeria, thairestaurang.)

Matbutik finns inom gångavstånd. Det finns även möjlighet att laga mat i vårt egna kök.

Tidigare elever
Kingdom Life Bibleschool

bottom of page