top of page

TIDIGARE EVENT

Sedan 2014 har vi haft ett antal konferenser med Mobilize Sweden. Vi kommer fortsätta att anordna konferenser och event runt om i Sverige.

Här nedan kan du läsa om våra tidigare event.

Mobilize Sweden, Prayer Conference

En tid för nya bönesvar

Den 5-6 Maj 2018 hade vi förmånen att presentera Mary Alice Isleib. Detta var en helg som fokuserade på bön och många bönesvar blev verklighet.

Mobilize Sweden, Identity

Stark uppenbarelse

Den 14-15 April hade vi Mobilize Sweden Identity med Martin Reén. Konferensen hölls en dag i Gävle och en dag i Gnarp. Martin predikade om vår identitet i Kristus och hur fullkomligt Jesu verk på korset är. Det var en konferens där människor fick ny uppenbarelse.

Mobilize Sweden, Prophetic Days

4 profetiska dagar för Sverige

Den 4-7 Januari 2018 anordnades denna konferens. Platserna var Stockholm, Gävle och Gnarp. Tillsammans med Angela Greenig och Mattias Lekardal fick vi uppleva hur Gud verkligen kom med sin närvaro och kraft över vårt land. De profetiska tilltal som kom var mycket kraftfulla.

Mobilize Sweden, Young Adults

Nästa Generation

Påskhelgen 2017 hölls återigen en konferens på NKC i Gnarp. Denna gång en särskild konferens för unga vuxna. Vi fick med oss stark undervisning och byggstenar för att växa i tron. Helgen var fokuserad på att utmana, uppmuntra och motivera unga vuxna till att fortsätta gå med visioner och drömmar som Gud lagt på deras hjärtan. Talarna var Marcus Ceder, Maria Ceder och Peter Fagerhov.

Mobilize Sweden, Women Conference

Gud reser upp kvinnor

I juni 2016 hade vi en kvinnokonferens. Detta var en profetisk och apostolisk konferens där Gud verkligen reste upp Gudskvinnor. Helgen var inspirerande och Gud betjänade människor på ett särskilt sätt.

Huvudtalare var Angela Greenig som står i en stark bönetjänst för nationerna.

Mobilize Sweden, Leksand

Segerbanéret Leksand

Församlingen Segerbaneret i Leksand var värd för denna konferens. Denna helg var väldigt profetisk och vi fick uppleva hur Gud förnyade kallelsen över församlingar och människor. Återigen ser vi hur Gud är trofast och aldrig lämnar eller glömmer sina löften.

Talare här var Maxim Asenov och Peter Fagerhov.

Mobilize Sweden, Gävle

Gavlerinken Gävle

Hösten 2015 hade vi Mobilize Sweden i Gavlerinken i Gävle. Vi upplevde klart och tydligt att Gävle var platsen för denna konferens. Helgen präglades av en stark Gudsnärvaro i lovsången och Guds frid fyllde platsen. Människor fick möta Jesus som sin frälsare och läkare och många fick en stark upplevelse av Jesu kärlek. Profetiska tilltal flödade under hela konferensen. Bönens Ande blev förlöst och många fick en ny bönemantel över sina liv.

Talarna var Robert Hotchkin, Maxim Asenov, Edward John, Terry Bomar och Peter Fagerhov.

Mobilize Sweden, Nyår

Nytt År, Ny Tid

Ett par månader efter en lyckad första konferens i Hassela var det dags igen, denna gång en nyårskonferens. Nyår 2014/2015. Konferensen hölls på NKC i Gnarp. Vi upplevde hur Gud talade om att en ny tid börjar i Sverige. Under helgen bad vi mycket för vårt land och gick in i ett nytt år tillsammans under bön och lovsång.

Talare under denna konferens var Terry Bomar, Peter Fagerhov och Maxim Asenov.

Mobilize Sweden, Hassela

Hassela, Mitten av Sverige

Efter en mycket turbulent vår och sommar i kristenheten i Sverige var tidpunkten för den första konferensen med Mobilize Sweden mycket viktig. I Oktober 2014 hade vi vår första konferens i Hassela. Hassela ligger geografiskt sett nästan mitt i Sverige, det var symboliskt viktigt att börja i centrum av Sverige.

Talare under konferensen var Angela Greenig, Roberts Liardon, Maxim Asenov och Robert Hotchkin.

Please reload

Nyår
Gävle
Leksand
Young Adults
Women Conf
Prophetic Days
Identity
Prayer Conference
Hassela
bottom of page